او در بحث در مورد اولين انتخابات كانديداي سيزدهم رياست جمهوري در زمينه هاي توليد و صنعت ، در مورد موضوعاتي مانند موانع توليد و اثرات منفي مافياي صادرات صحبت كرد. آنها افراد غيرقانوني بودند ، اما كسي قصد دستيابي به آنها را نداشت اهدافي مانند مبارزه با ترافيك ، رهبري. نقدينگي به آنها جنبه …
رشد توليد، از حرف تا عمل https://titr-news.ir/2021/06/رشد-توليد،-از-حرف-تا-عمل/ تيتر نيوز Sun, 06 Jun 2021 11:19:28 0000 اقتصادي https://titr-news.ir/2021/06/رشد-توليد،-از-حرف-تا-عمل/ او در بحث در مورد اولين انتخابات كانديداي سيزدهم رياست جمهوري در زمينه هاي توليد و صنعت ، در مورد موضوعاتي مانند موانع توليد و اثرات منفي مافياي صادرات صحبت كرد. آنها افراد غيرقانوني بودند ، اما كسي قصد دستيابي به آنها را نداشت اهدافي مانند مبارزه با ترافيك ، رهبري. نقدينگي به آنها جنبه …
او در بحث در مورد اولين انتخابات كانديداي سيزدهم رياست جمهوري در زمينه هاي توليد و صنعت ، در مورد موضوعاتي مانند موانع توليد و اثرات منفي مافياي صادرات صحبت كرد. آنها افراد غيرقانوني بودند ، اما كسي قصد دستيابي به آنها را نداشت اهدافي مانند مبارزه با ترافيك ، رهبري. نقدينگي به آنها جنبه هاي توليد ، جذب سرمايه و روش خصوصي سازي را فاش نكردند.
به گزارش تيتر نيوز ، هفت نامزد انتخابات رياست جمهوري در مناظره در انتخابات اول به س questionsالات اقتصادي پاسخ دادند. در زمينه هاي توليد و صنعت ، نامزدها به موانع توليد و سرمايه گذاري ، آسيب به خصوصي سازي ، مافياي واردات و ماليات توليد اشاره كردند ، اما به طور كلي ، هيچ يك از اين هفت برنامه مشخصي براي رشد و توسعه صنعتي ندارند.
در همين حال ، حداقل شش نامزد راست گرا بر استفاده از مهارت هاي محلي و نيازهاي كشور در خارج از كشور تأكيد دارند.
از طرف ديگر ، سخنان نامزد انتخابات مشكلات و موضوعاتي را كه سالها در كشور به وجود آمده و توسط كارشناسان و مسئولان بارها منتشر شده و حتي قول حل آنها را مي دهد ، روشن مي كند. به عنوان مثال ، هدايت درآمد حاصل از توليد و مبارزه با قاچاق انسان يكي از سخنراني هاي مكرر كانديداي سيزدهم رياست جمهوري است كه موضوع جديدي نيست ، اما تاكنون اين مسائل حل نشده و هيچ يك از اين هفت نفر پيشنهاد خاصي را ارائه نداده اند. راهي براي تغيير وضعيت موجود.
تقويت رفع موانع توليد ، از جمله ماليات
در دور اول ، ابراهيم رييسي و محسن مهرعليزاده به موانع توليد اشاره كردند. آن را در پاسخ به اين س Takeال بپرسيد كه موانع توليد چيست و اولويت هاي آنها براي عبور از اين موانع چيست؟ وي اهميت موانع توليد براي جذب توليدكنندگان را برجسته كرد و گفت كه براي ايجاد اين جاذبه ، بايد سيستمي در نظر گرفته شود تا از پيچيدگي فعاليتهاي اقتصادي غير مولد مانند پول و زمين بكاهد ، بنابراين توليد از پول مانند ايجاد ماليات و كاهش ماليات توليدكننده از 25 به 10 درصد.
وي همچنين بر لزوم ساده سازي پروسه صدور مجوز در بخش توليد و مبارزه با قاچاق انسان تأكيد كرد.
سيد ميرحسين قاضي زاده هاشمي همچنين در مورد موضوع ماليات صحبت كرد و گفت: ايران بالاترين نرخ ماليات را در بين كشورهاي ديگر در جهان دارد ، اما منابع بانك ها بايد به توليد تبديل شود ، ماليات ها كاهش يابد و مشاغل فراهم شود.
تصرف شركت ها شدت گرفته است!
پس از بحث و گفتگو ، بحث و جدال بر سر موانع توليد آغاز شد و مهرعليزاده با انتقاد از رئيس جمهور ، وي اظهار داشت كه نمي تواند بدون كمك مشاورانش به س economicالات اقتصادي پاسخ دهد و به مشكل توليد و صادرات و 70 درصد كاهش بهره وري اشاره كرد . دليل تعطيلي كارخانه به دليل مشكلات بانكي.
به گفته وي ، اقدام آقاي رئيسي براي افزايش توقيف شركت حداقل 40 تا 50 ميليارد تومان است ، در حالي كه قاضي در همان بخش دستور توقيف شركت را صادر مي كند.
مهرعليزاده همچنين رفع موانع توليد ، ممنوعيت ماليات بر توليد ، ورود درآمد توليدكننده به مقررات و ايجاد گردشگري و بوم گردي ، افزايش توليد و درآمد سرانه و فرار مالياتي را از ديگر بخشها عنوان كرد. برنامه آن اما او نگفت كه چگونه مي خواهد به اين اهداف دست يابد.
در همين راستا ، همتي همچنين از رئيسي انتقاد كرد كه به جاي رفتن به استان و گرفتن وام از شركت ، بايد از يك زندان بازديد كند. زيرا اينها وظايف قوه مجريه است و در پايان مشخص نيست كه چه اتفاقي براي اين وام ها افتاده است.
واكسن هاي كانديدا با خصوصي سازي براي افراد واجد شرايط آغاز مي شود
موضوع ديگر مورد بحث در اين بحث خصوصي سازي و انتقاد از اوضاع در دوره رياست جمهوري روحاني بود كه با توجه به وخيم تر شدن اوضاع شركت هاي دولتي مانند هپكو و هفت تپه پس از انتقال قدرت طبيعي به نظر مي رسد. ابراهيم رئيسي اين شركت ها را مسئول پيامدهاي خصوصي سازي در دوره رياست جمهوري حسن روحاني دانست و محسن رضايي از عدم نظارت بر كارخانه هايي كه بسيار مورد احترام بودند و بي كفايتي خريداران انتقاد كرد.
وي همچنين از روسيه به عنوان مدلي ياد كرد كه به گفته وي داراي يك كد خصوصي سازي 100 صفحه اي است كه موفقيت افراد را در نظر مي گيرد.
مروري كوتاه بر موضوعات تنظيم بازار
عليرغم تمام مشكلاتي كه در سالهاي اخير در بخش مواد اوليه بوجود آمده است ، از جمله هزينه و عدم شفافيت در مذاكرات در مورد توزيع وجوه عمومي ، اما اين موضوع به طور گسترده مورد بحث قرار نگرفته است. عبدالناصر همتي ، كه به همراه مهرعليزاده ، هر دو صندلي خود را در ميان 5 نامزد ديگر دارد ، در بحث اصرار داشت كه او با سفارش قيمت مطابقت ندارد ، زيرا ريشه مشكل افزايش هزينه هاي زندگي كردن.
وي معتقد است كه كالاهاي جهاني شكست خورده اند و مبارزه با قتل هاي گران و گران قيمت غيرممكن است. از آنجا كه تورم نتيجه تورم است و راه حل آن كنترل ثبات و كاهش زيرساختهايي است كه دولت در جامعه قرار مي دهد ، يكي از مهمترين راهها بازگشت پولهاي يخ زده است.
اما قاضي زاده هاشمي در ادامه تأكيد كرد كه ما قصد داريم توليد را گسترش دهيم ، توليد را تقويت كنيم ، پول را به سمت توليد هدايت كنيم و قيمت هاي بازار را كنترل كنيم. وي همچنين راه حل ها و روش هاي خاصي ارائه نداد.
ما به سرمايه گذاري داخلي و خارجي نياز داريم
در قسمت دوم بحث نيز در مورد بودجه صحبت شد. در اين بخش ، مهرعليزاده ، در پاسخ به سوال دوم در مورد اولويت هاي سرمايه گذاري براي توسعه صنعتي و اقتصادي ، اظهار داشت كه اجراي اين پروژه ها – اقتصادهاي بزرگ به سرمايه داخلي و خارجي نياز دارند ، ما مي گوييم با كسري بودجه روبرو هستيم. سالانه در حال حاضر ، بيش از 90٪ بودجه صرف امور اشتغال و معمولاً كمتر از 10٪ بودجه صرف كارهاي عمومي مي شود.
وي با تأكيد بر ضرورت اطمينان از امنيت مالي براي گشودن راه سرمايه گذاري به بخش خصوصي ، ضعف ديوان سالاري ، نبود فساد و پيگيري رانت را از شرايط اساسي “سرمايه گذاري خارجي در كشور” عنوان كرد و گفت كه مهم اين است كه هيچ تنش بين المللي وجود ندارد. و اين در آن است ، به خصوص در مورد كشورهاي همسايه و دوستي و همزيستي مسالمت آميز آنها با آنها. زيرا به دليل سطح دانش علمي ، فني ، صنعتي ، صنعتي و صنعتي ايران در مقايسه با بيشتر كشورهاي همسايه ما ، بايد به بازار 500 ميليون نفري منطقه اعتماد كند. ما در بازار 80 ميليوني ايران نيستيم.
واردات مافيا ، خطرات توليد
در نيمه دوم بحث ، قاضي زاده در پاسخ به س questionال دوم خود درباره راه حل هاي جلوگيري از واردات غيرقانوني ، در مافياي واردات مداخله كرد و گفت كه مافياي بزرگ و متصل واردات داراي انواع اجاره نامه هاي ارزان قيمت ، انحصار و مجوزهاي واردات ، توليد را تهديد مي كند ، اما هدف واقعي دولت مسئول حمايت از توليد و اشتغال داخلي است.
وي معتقد است گرچه قانونگذار سيستم مكانيكي به دولت داده است ، اما راه هاي ديگري براي واردات و تهديد توليد وجود دارد كه يكي از آنها قاچاق است ، از منابع رسمي و مناطق خصوصي. و پول آزاد و منصفانه به صادركنندگان داده مي شود.
قاضي زاده با انتقاد از اينكه در فصل برداشت برنج فقط يك بار برنج وارد مي كند ، اظهار داشت: در برخي موارد مجوز واردات محصول صادر مي شود ، اما صاحب پروانه بخشي از صادرات را انجام مي دهد. به طور مخفي ، همانطور كه در زمينه دخانيات انجام مي شود.
انتهاي پيام